בעקבות אריק שרון
מעטים הם ראשי המדינות שיכולים להתהדר בסיפור חיים מרתק, שנוי במחלוקת ושזור בהיסטוריה של מדינתם, למן יום היווסדה כמו זה של אריאל שרון.
אריק שרון האיש האדם, הפלאח, הלוחם, המפקד, המצביא, המדינאי, האדם שאהבו ושנאו. נסייר בתחנות חייו של האיש שהטביע חותם מהותי בתולדות מדינת ישראל, נספר ונדבר על האיש מזוויות פחות מוכרות, נציג אוסף תמונות רלבנטיות שטרם נחשפו לציבור.
כפר מל"ל – מושב העובדים בו נולד אריק שרון, נבקר במוזיאון המושב המתעד את תולדות הישוב מהקמתו ב-1912.
הבית בו גדל אריאל שרון – סיפור ילדותו של אריאל שרון , בן לאחת המשפחות המיוחדות והשנויות בכפר מל"ל. כיצד התמודדה משפחת שרון עם שכניהם הערבים והיהודים
צהלה – השכונה והבית בו חווה אריק שרון את האסונות הקשים והנוראים בחייו. מתיי הגיע למקום ולמה? מי היו שכניו? ועוד.
לטרון אנדרטת אלכסנדרוני – איך הגיע מפקד מחלקה צעיר מאזור השרון שם לחמה חטיבתו חטיבת אלכסנדרוני לחטיבה 7 ולקרב הקשה ביותר בלטרון. איך פציעתו הקשה בקרב ונטישתו ע"י הפיקוד הפכו לאירוע המכונן ביותר בחייו. איך חולץ בסוף משדה הקרב ועוד ועוד… כמו כן לא נפסח על תיאור הקרבות הנוספים שהיו בניסיון לכבוש את לטרון. סיפורים מרתקים ומרגשים כאחד.
חוות השיקמים – עד 1948 שכן כאן הכפר הערבי הוג', שהתפנה מכאן ע"י חטיבת הנגב ומאז הם יושבים במחנות הפליטים של עזה. ב-1972 רכש אריאל שרון את השטח והפכו לחווה חקלאית פורייה משגשגת. בסיור נספר את כל האמת איך וכיצד אריק רכש את החווה מי עזר במימון ועוד.
אחוזת הקבר של לילי ואריק שרון – על גבעה יפה שבחורף מתמלאת בשלל כלניות אדומות נמצאת אחוזת הקבר של אריק ורעייתו . למה דווקא פה?
תצפית על עזה – הטרור בעזה בשנות ה- 70 ומיגורו ע"י אריק שרון.